h

Nieuws, april 2014

29 april 2014

Oplossing in zicht voor verwarmingsproblemen 'Wijk van je leven'

In de 'Wijk van je leven' in Puttershoek betalen bewoners al jaren veel te veel voor een verwarming die niet goed werkt. Nu krijgen de bewoners eindelijk gelijk: er komt een verbeterplan om de woningen te verbeteren, de corporatie heeft elektrische kacheltjes verstrekt voor in de tussentijd, en bewoners krijgen een vergoeding voor hun hoge stookkosten.

Lees verder
25 april 2014

In de startblokken voor de Europese campagne

Over een paar weken is het zo ver: op donderdag 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen net achter de rug, staat de Rotterdamse SP alweer in de startblokken voor de nieuwe campagne. Doe mee!

Lees verder
17 april 2014

Jongste raadslid Weerdmeester (SP) trapt af

Het jongste Rotterdamse raadslid, SP'er Tom Weerdmeester (22), nam het tijdens zijn 'maidenspeech' in de gemeenteraad op voor de dieren. Hij vroeg aandacht voor de misstanden bij dierenwinkel De Rimboe aan de West-Kruiskade. Ook had Weerdmeester een actualiteit aangevraagd over de gevaarlijke verkeerssituatie aan de Oostzeedijk.

Lees verder
8 april 2014

SP steunt acties vrachtwagenchauffeurs

Maandagochtend om half tien kwamen Rotterdamse vrachtwagenchaffeurs in de Albrandswaard samen om gezamenlijk naar de landelijke manifestatie in Utrecht te rijden. De vrachtwagenchauffeurs eisen 3% loonsverhoging, en goed werk voor een eerlijk loon.

Lees verder
7 april 2014

SP'ers in de gebieden zijn er klaar voor

Vanmiddag zijn de leden van de gebiedscommissies geïnstalleerd op het stadhuis. Maar liefst 17 SP'ers gaan in negen gebieden aan de slag voor 100% sociale wijken in Centrum, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Noord en Prins Alexander.

Lees verder
5 april 2014

Sluiten van de verzorgingshuizen? Ik dacht het niet!

Het kabinet wil 800 van de 1300 verzorgingshuizen sluiten. Vanwege de bezuinigingen moeten ouderen in verzorgingshuizen gedwongen verhuizen. Of ze komen het verzorgingshuis niet meer in terwijl zij die geborgenheid juist nodig hebben. Het kabinet wil dat ouderen langer thuis blijven wonen, maar bezuinigt gelijk fors op de thuiszorg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier