h

Nieuws, maart 2014

27 maart 2014

Vijf SP'ers in de raad: Dat is een vuist

Vanochtend zijn de vijf SP-raadsleden geïnstalleerd op het stadhuis. Ze gaan hun stinkende best doen voor een 100% sociaal Rotterdam.

Lees verder
26 maart 2014

Afscheid Erik Meijer als SP-burgerraadslid

Gistermiddag namen niet alleen een flink aantal gekozen gemeenteraadsleden afscheid op het stadhuis maar ook ons eigen burgerraadslid Erik Meijer. Hij ondersteunde de afgelopen drie jaar de SP fractie in de commissie die over Economie, Haven, Milieu en Vervoer gaat. En dat deed hij voortreffelijk.

Lees verder
23 maart 2014

SP wil stadsbestuur dat vertrouwen herstelt

De SP wil in Rotterdam een college met een belangrijke opdracht: herstel het vertrouwen in de lokale democratie en pak de grote sociale problemen van Rotterdammers aan. 

Lees verder
20 maart 2014

17 SP'ers in de gebiedscommissies!

Ook in de gebiedscommissies heeft de SP flinke winst geboekt. Maar liefst 17 SP'ers zijn gekozen tot lid van de gebiedscommissie!

Lees verder
19 maart 2014

SP haalt vijf zetels in Rotterdam

Ruim 10,5% van de Rotterdammers heeft woensdag SP gestemd. Die uitslag betekent dat de SP vijf zetels haalt in de Rotterdamse gemeenteraad. Dat is het beste resultaat dat de SP ooit gehaald heeft in Rotterdam.

Lees verder
19 maart 2014

'Kan ik op je rekenen vandaag?'

Vandaag staat er veel op het spel. De verkiezingen voor de gemeenteraad bepalen de toekomst van Rotterdam voor de komende vier jaar. Gaan we door met het huidige afbraakbeleid, of wordt de SP groot en wordt Rotterdam 100% sociaal?Lees verder

Pagina's

U bent hier