h

Nieuws, januari 2014

30 januari 2014

Strörmann: “Méér aandacht voor dierenwelzijn in Rotterdam!”

Als het aan de SP ligt komt er meer aandacht voor dierenwelzijn in Rotterdam, beloofde SP-raadslid Josine Strörmann dinsdagavond tijdens het Eerste Rotterdamse Dierendebat, georganiseerd door de Dierenbescherming Rijnmond. Strörmann ging in debat met Judith Bokhove (GroenLinks), Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Danielle Knieriem (CDA), Leo Bruijn (PvdA) en Salima Belhaj (D66).

Lees verder
30 januari 2014

Ouderen protesteren tegen uitholling thuiszorg

Werken met schoonmaakploegen, minder uren zorg en inzet van robotstofzuigers. Dat is het gevolg van de lage budgetten van wethouder Florijn voor de huishoudelijke zorg. Het meldpunt van de SP blijft hier meldingen van boze en verontruste ouderen over ontvangen. 

Lees verder
28 januari 2014

Stop sluiting wijkvoorzieningen in Prins Alexander

Afgelopen zaterdag was de aftrap voor de Gebiedscommissie-verkiezingen van de SP Prins Alexander op het Ambachtsplein in Zevenkamp. Er was gekozen voor een actie in het kader van het protest tegen de sluiting van de buurtcentra om het belang van wijkvoorzieningen aan te kaarten.

Lees verder
27 januari 2014

Buurt OpStand in het Centrum

Wekelijkse reizen de SP-fractie en haar kandidaten (raad en gebiedscommissies) naar nieuwe of bekende buurtinitiatieven in verschillende gebieden in Rotterdam. De SP ging deze week in teken van de Buurt OpStand toer langs burgerinitiatieven in het Centrum. Ze bezochten het Rotterdams Milieucentrum en Buurthuis Adriana.

Lees verder
26 januari 2014

“Rotterdam alleen rood als wij de grootste zijn!”

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel in De Gaffel trapten SP lijsttrekker Leo de Kleijn en fractievoorzitter in de Tweede Kamer Emile Roemer de campagne voor de gemeenteraadsverkiezing af. Tussen nu en 19 maart gaan kandidaten voor de gemeenteraad, de gebiedscommissies en vele vrijwilligers Rotterdam ervan overtuigen dat er maar één keus mogelijk is voor een 100% sociaal Rotterdam: De SP.

Lees verder
25 januari 2014

SP IJsselmonde in de Keizerswaard

Kandidaten voor de gebiedscommissie IJsselmonde waren vanmiddag aanwezig in het winkelcentrum Keizerswaard om zich als SP te laten zien in de wijk, mensen te informeren over de gebiedscommissie en contacten te leggen met
winkeliers en winkelend publiek in verband met het nieuw ingevoerde betaald parkeren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier