h

Politiek café, openbare avond/middag

9 juni 2013

Themamiddag volkshuisvesting: Sociale woningbouw onder druk

Op zondag 26 mei vond er op initiatief van de SP Brielle een themamiddag over volkshuisvesting plaats. De themamiddag bestond uit een presentatie waarin een historisch overzicht van de sociale volkshuisvesting werd gegeven, een panelgesprek met drie gasten en  aansluitend een gelegenheid tot discussie en vragen stellen tussen publiek en panelleden. De middag werd afgesloten met een quiz. 

Lees verder
21 mei 2013

Update: Openbare themamiddag volkshuisvesting

Er is veel gaande in de huursector, sociale huurwoningen worden te koop aangeboden aan de zittende huurders, huren gaan omhoog, huurhuizen die leegkomen worden of te koop aangeboden of gaan de vrije sector in en zo verdwijnen er steeds meer betaalbare woningen.

Lees verder
3 augustus 2012

Paul Ulenbelt neemt deel aan verkiezingsdebat in BREStheater

Namens de SP zal Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt deelnemen aan een verkiezingsdebat in het BREStheater.

Lees verder
10 februari 2011

Verslag: Verkiezingsdebat - Oppositie versus kabinet

Zondag 6 februari organiseerde de SP in Brielle weer een politiek café in ‘t Kont van ‘t Paard, dat dit keer in het teken stond van de aankomende Provinciale Staten verkiezingen. Vijf partijen waren deze middag in Het Kont vertegenwoordigd en gingen met elkaar in debat. Gespreksleider daarbij was Cees Beukema, die hen de nodige stellingen voorschotelde. Voor de SP was lijsttrekker Harre van der Nat aanwezig. Statenlid en kandidaat Marco Heemskerk was gekomen namens het CDA en de VVD werd vertegenwoordigd door kandidaat Statenlid Simon van Maurik. Namens de PvdA was het Hellevoetse steun-fractielid Henk Tamboer aanwezig en de Brielse wethouder Dick Verbeek nam door een afzegging van een kandidaat van zijn partij de honneurs voor D66 waar.

Lees verder
8 februari 2011

Politiek Café SP Brielle: Oppositie versus kabinet

harre vd nat sp statenlid in verkiezingsdebat
vlnr: Simon v Maurik (VVD), Marco Heemskerk (CDA), Dick Verbeek (D66), Henk Tamboer (PvdA), Harre vd Nat (SP)

Zondag 6 februari organiseerde de SP in Brielle een politiek café in Het Kont van het Paard, welke in het teken stond van de aankomende Provinciale Staten verkiezingen. Daar gingen vertegenwoordigers van het CDA, D’66, de PvdA, de SP en de VVD het debat met elkaar aan en gaven antwoord op diverse stellingen en vragen uit het publiek.

Lees verder
28 januari 2011

SP organiseert verkiezingsdebat in Brielle

Zondag 6 februari organiseert de SP een verkiezingsdebat in ’t Kont van ’t Paard.
Op 2 maart gaan we de vertegenwoordigers van de Provinciale Staten kiezen. Wie wil weten welk beleid de verschillende partijen de provincie de komende 4 jaar uit wil laten voeren en hoe de anderen daar over denken, kan op 6 februari terecht in ‘t Kont van ’t Paard. Daar zullen kandidaat-Statenleden onder leiding van Cees Beukema met elkaar in debat gaan.

Lees verder
25 mei 2010

Politiek café AOW - 't Kont van 't Paard

Zondagmiddag 30 mei organiseert de SP-afdeling Brielle weer een politiek café. Dat doen we al jaren met prikkelende onderwerpen en goede discussies in een prettige sfeer.

Lees verder
5 november 2008

Politiek café ontsluiting Voorne-Putten

Op zondag 19 oktober organiseerde de SP afdeling Brielle weer een politiek café in Het Kont van het Paard, ditmaal met als thema de verkeersproblematiek in onze regio en vooral de (gewenste) ontsluiting van Voorne-Putten. Speciale gasten die middag waren Leo de Kleijn, (SP raadslid te Rotterdam) en Ronald Waterman (VVD Statenlid Zuid-Holland).
Door: Henk Hoftijzer

Lees verder
12 oktober 2008

Politiek café “De Rode Nimf”

Zondag 19 oktober, 14. 30 u. als vanouds in ’t Kont van ’t Paard aan de Kaatbaan in Brielle.

Lees verder

Pagina's

U bent hier