h

SP’er Henk van Gerven kruist degens met wethouder Jantine Kriens

21 september 2006

SP’er Henk van Gerven kruist degens met wethouder Jantine Kriens

Huisarts, voormalig SP-wethouder en kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen Henk van Gerven kruist zondag 8 oktober om 16.00 uur de degens met wethouder Jantine Kriens over de zorgzame stad.

Henk van GervenRotterdam staat voor grote uitdagingen, vooral ook op sociaal vlak. Het nieuwe college belooft een 'robuust' sociaal programma. Wethouder Kriens (PvdA) moet de invoering van de WMO in goede banen leiden. Een nieuwe wet met grote gevolgen voor heel veel Rotterdammers. Wat bakt wethouder Kriens ervan? Hoe is zij van plan in Rotterdam te zorgen voor een WMO waar we allemaal tevreden mee zijn? Kunnen mensen straks echt meepraten, zoals de bedoeling is?

De tweede aflevering van Ivóór vindt plaats in café-restaurant White Elephant, Westkruiskade 73-B in Rotterdam en begint om 16.00 uur.

Verder op het programma:

  1. Talk of the Town: Theo Cornelissen over het collegeprogramma en de Rotterdamse actualiteit;
  2. Straatadvocaten Hanneke Oberman en Berletta Scholten over de ‘politiek van de straat’;
  3. Poëzie van dichter Menno Smit;
  4. presentatie: Pinar Coskun en Paul Mepschen.

Ivóór is het enige echte politiek café voor een sociaal en progressief Rotterdam. In Ivóór praten Rotterdammers elke tweede zondag van de maand over oorlog en vrede, over rijkdom en armoede, over cultuur en samenleving met migranten en autochtonen, met jong en oud.
Over alternatieven voor zelfverrijking aan de top, asociale maatregelen, een harteloos vluchtelingenbeleid en een grijze bestuurderscultuur.

Ivóór durft te dromen van frisse lucht in een groener, democratischer, socialer Rotterdam, van een ander Nederland in een betere wereld. Met bekende gasten, politici, journalisten, artiesten, en vooral: de inbreng van Rotterdammers als jij. Durf te komen, te dromen, te luisteren en mee te praten!

Ivóór is een initiatief van de SP.

www.politiekcafeivoor.nl

U bent hier